Schaarste Zonnebloemolie

Eindelijk mogen we weer genieten van alles wat het leven leuker maakt. Foodtruck festivals kunnen weer zonder QR-code aan de poort georganiseerd worden. Bedrijfsfeestjes, trouwerijen, gezellige tuinfeestjes, alles kan weer zonder beperkende voorwaarden. De Corona Pandemie lijkt (voorlopig) redelijk onder controle en het is heerlijk om iedereen te zien genieten van de herwonnen vrijheden. En dan opeens doemen er alweer nieuwe ‘beperkende omstandigheden’ op. Dan kan je opeens de grondstoffen niet meer krijgen die je nodig hebt om je business te runnen! Zonnebloemolie en frituurvet bijvoorbeeld. Wat eerst een heel normaal product was wat je, bijna achteloos, in je winkelwagentje kiepte, is nu een ongekend luxe artikel geworden. En als je het al kan krijgen is de prijs 300% gestegen!

Ja lieve mensen, ook wij ontkomen er niet aan. Ook ‘La Deutscha Vita’ zal zijn prijzen aan moeten passen voor onze heerlijke ‘Deutsche Spazialitäten’. Maar we gaan niet tornen aan de porties! Die blijven gewoon nog ‘op zijn Duits’. Bij voorbaat dank voor jullie begrip en… wie heeft er misschien nog zonnebloemolie over??…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *