Curryworst

curryworst

De échte Duitse Curryworst. Fijn gemalen vlees heerlijk gekruid en in plakjes geserveerd. Uiteraard met warme Currysaus, pittige currykruiden en knapperige stokbroodjes.

Duits Keuzemenu

Duits keuze menu

Een volwaardige maaltijd met een keuze uit een van onze gerechten, een portie knapperige Röstireepjes, broodjes én een frisse salade! Smullen maar!!

Pretzl

Pretzl

Wat is een Oktoberfest zonder Pretzels? We bakken ze niet zelf, maar bestellen ze vers van de bakker speciaal voor jouw Oktoberfest of Kerstborrel.

zero waste

Zero Waste

La Deutscha Vita werkt uitsluitend met 100% recyclebaar verpakkingsmateriaal . Onze menubakjes zijn van bio suikerriet gemaakt, ons bestek is van hout. Zero Waste.

braadworst 'german style'

braadworst 'german style'

De échte Duitse Braadworst van Meemken uit Werlte. Fijn gemalen varkensvlees, heerlijk gekruid en geserveerd op een knapperig stokbroodje. Natuurlijk mit Sauerkraut, en mosterd

Duitse Proeverij

Duitse Proeverij

Onze Duitse Proeverij bestaat uit borrelplank met een smaakvolle selectie van diverse warme en koude Duitse worsten, Rösti Reepjes, Mini Pretzls, diverse sauzen en broodjes. Vanaf 2 personen.

broodje warme beenham

broodje warme beenham

Warme beenham van degelijke Duitse kwaliteit op een knapperig stokbroodje. Zonder saus al heerlijk, maar mét Honing Mosterd saus VERRUKELIJK!

Initiative Tierwohl (ITW)

Onze vlees, en dan met name onze worsten, komen uit Duitsland en dragen de Duitse tegenhanger van ons 'Beter Leven' Keurmerk. Initiative Tierwohl (ITW)

der bomber

Der bomber

Dé complete Braadworst! Op broodje met cheddar cheese, Jalapeño peper, zuurkool, augurk, gefruite uitjes, currysaus en mosterdsaus

schnitzelreepjes met pepersaus

Schnitzelreepjes met pepersaus

Schnitzelreepjes van varkensvlees met pittige warme pepersaus, een citroentje en knapperige stokbroodjes. Ook lekker met warme currysaus.

Rösti reepjes

rösti reepjes

In Duitsland ben je ze vast weleens tegengekomen. Reibekuchen. Een echte Duitse klassieker! Wij leveren deze knapperige lekkernij als lekkerder alternatief voor patat

Combi deal

combi deal

Lekkere trek? Neem dan onze Combi Deal! Je krijgt dan een keuze uit een van onze gerechten in combinatie met een portie knapperige Rösti Reepjes. Hmmmmm....

hot dog

heiße hund

De Heisse Hund kent men ook wel onder de naam 'Hot Dog'. Liever serveren we deze worst niet, maar voor kinderen maken we een uitzondering. Met saus naar keuze op zacht broodje.

hamburger of vegaburger

hamburger of vegaburger

Hamburgers zijn niet onze specialiteit, dat zeggen we eerlijk. Maar uiteraard kunnen we een prima Hamburgers en/of Vegaburger verzorgen op Bunbroodje met sla, Americansaus, uitjes en augurkslice.

partytime!

mit la deutscha vita

LA DEUTSCHA VITA KOMT OP ÉLK FEEST