foodtruck festivals

Waar kun je ons vinden

LA DEUTSCHA VITA komt OVERAL

HOPPAAA!

Door heel nederland

Ook dit jaar staat ‘La Deutscha Vita’ weer in Huizen, Gorinchem, Baarn, Enkhuizen en nog véél meer HOPPAAA Festivals door heel Nederland.

TRotsmarkt

Zuylen / baarn / hoge veluwe

Op meerdere sfeervolle locaties in Nederland worden de  ‘Trotsmarkten’ georganiseerd. Natuurlijk kan ‘La Deutscha Vita’ hier niet ontbreken. 

oktoberfeesten

tilburg

Als alles goed gaat, dan vindt je ons ook dit jaar weer op de gezelligste Oktoberfesten in Nederland. Tilburg staat alvast in de agenda.

La deutscha Vita op kerstmarkt Almeerplant

kerstmarkten

almere / wijk bij duurstede

Ook dit jaar kun je ons vanaf de feestdagen weer vinden op het middenplein voor Almeerplant. Maar er zijn nog zoveel andere kerstmarkten waar je ons kunt vinden. Bekijk de agenda.

smaakmarkt

wijk aan zee

Dichter bij de kust dan tijdens de gezellige en smaakvolle smaakmarkt in Wijk aan Zee kun je ons niet vinden.Eerst een lekkere strandwandeling voor de trek en dan … aanvallen!

tevreden klantjes bij foodtruck La Deutscha Vita

koningsdag

almere

Hopen dat Koningsdag, het feest der feesten, dit jaar door kan gaan… En als het mag, dan staan we weer gezellig op de Grote Markt in Almere!

Herfstmarkt Emmeloord

herfstmarkt

emmeloord / hoge veluwe

Trakteer jezelf! Combineer een lekkere herfstwandeling met een bezoekje aan één van de vele gezellige herfstmarkten in Nederland waar ‘La Deutscha Vita’ aanwezig is.

De Buurtkeuken

óók bij jou voor de deur

Jij regelt de mensen, dan komen wij lekker bij jou in de straat koken. Via de site van buurtkeukens.nl heb je ruime keuze uit foodtrucks. Natuurlijk staat ‘La Deutscha Vita’ ook hier hoog genoteerd.

onze partners

organiseer je zelf een festival?

Neem dan snel contact met ons op