La Deutscha Vita komt overal. Je vindt ons op  Foodtruck Festivals,  Oktoberfesten, Kerstmarkten, Maar we komen  ook heel graag op JOUW feest! Of het nu een tuinfeest, een bedrijfsborrel, een verjaardagsfeest of schoolfeest is, we maken er een gegarandeerd succes van en nemen alle zorg uit handen. Natuurlijk nemen we ook onze accordeon mee en, indien gewenst, doen we ook onze lederhosen aan! Jouw feest of festival gegarandeerd een succes met La Deutscha Vita!

Buurtfeest Amstelveen
HOPPAAA Volendam
Oktoberfest mét Accordeon
Goedgekeurd!
Lekkerrrr...
Biertje erbij?
Komt u maar...
Kerstsfeer
Op het Bloemencorso
HOP ON HOP OFF BREDA
t'is weer TOP!!
Jungle Style
Nooit te jong voor een braadworst
Hallo fans
Smaakmarkt Wijk aan Zee
HOPPAAA Hilversum
Smullen!
Anton Aus Tirol
Daar komen de menuutjes...
Smullen!!
Gezellig in Zandvoort
Smile 🙂
ff opwarmen
Previous slide
Next slide

fingerfood mit fingerspitzengefühl

foodfestivals

Elk jaar reizen we weer mee met de gezellige HOPPAAA!! Foodtruckkaravaan. Overal waar het gezellig is en er lekker gesmuld kan worden, daar is La Deutscha Vita. Kom ook eens proeven

TRotsmarkt

De gezellige Trots markten worden op sfeervolle locaties, meestal kasteeltuinen,  in Nederland gehouden. Natuurlijk is ook ‘La Deutscha Vita’ van de partij met onze befaamde Deutsche Spezialitäten.

oktoberfesten

La Deutscha Vita op je Oktoberfest? Dat kan! Uiteraard nemen we dan de ACCORDEON mee en komen, traditiegetrouw in LEDERHOSEN. Boek ons tijdig! De agenda rond die periode raakt snel vol.

kerstmarkten

De gezelligste feestdagen zijn toch rond de kerst. La Deutscha Vita zal weer op meerdere kerstmarkten, kerstborrels en nieuwjaarsfeesten in Nederland  aanwezig zijn. Ook Haarlem, de grootste en gezelligste kerstmarkt van Nederland, staat weer op de agenda!

smaakmarkt

Dichter bij de kust dan tijdens de gezellige en smaakvolle smaakmarkten in Wijk aan Zee en Zandvoort kun je ons niet vinden.Eerst een lekkere strandwandeling voor de trek en dan … aanvallen!

koningsdag

Koningsdag, het feest der feesten! La Deutscha Vita mag dan natuurlijk niet ontbreken. Boek ons  daarom tijdig.

Bedrijfsfeest

Trakteer jezelf én je collega’s op een heerlijk broodje bij de lunch of een hartig Duits borrelplankje bij de borrel. Natuurlijk kan er ook een heerlijk Duits menu geserveerd worden. Kijk bij ‘onze gerechten’ en ontdek alle mogelijkheden.

Foodtruck voor je deur

Jij regelt de mensen, dan komen wij bij jou in de straat, op het parkeerterrein van je werk of bij je sportclub koken. 

onze partners

organiseer je een festival?

Wij hebben de expertise en de ervaring