over ons

est 2018

la deutscha vita

de foodtruck voor elk feest

La Deutscha Vita is een kleine foodtruck. Maar vergis je niet in de grootte! Alles is aanwezig om kleine én grote groepen snel te bedienen met onze smakelijke Duitse specialitäten!
Zelfs de complete catering van je tuin of bedrijfsfeest kan aan ons overgelaten worden. 
Ook de vegetarische en glutenvrije smullers komen bij ons aan hun trekken.
‘La Deutscha Vita’ , Geen ‘
fingerfood’, maar ‘fingerspitzengefühl’! 
Eet smakelijk!

Hoe het begon

2017

Na jaren met veel plezier in het onderwijs gewerkt te hebben, werd het tijd om het roer drastisch om te gooien. Geïnspireerd door de gezellige foodtruck Festivals die ik samen met mijn man, kinderen en vrienden regelmatig bezoek, (op de foto; bij de ‘Rollende Keukens’ in Amsterdam.)  ontstond bij mij het idee om met een eigen Foodtruck het land in te trekken. 

2018

Een schattige kleine foodtruck werd gezocht en gevonden. Studenten van de Media Academy Amsterdam hebben geholpen met het ‘pimpen’ en hebben een bleek karretje omgetoverd tot een gezellige, in oud-hout look uitgevoerde, foodtruck! Met de hulp van mijn lieve zwager Bernhard van ‘Brasserij de Bergerrie’ uit Almere werd de formule van ‘La Deutscha Vita’ ontwikkeld, getest en uitgewerkt. Een uitgekiende selectie van smakelijke Duitse specialiteiten zijn het resultaat en ‘La Deutscha Vita’ is een feit!

2019

‘La Deutscha Vita’ beleeft een vliegende start op Koningsdag  2019 in Almere.  Al snel volgt ook de eerste échte boeking voor een privé-tuinfeest (zie foto), gevolgd door vele andere boekingen waaronder een fantastisch Oktoberfëst voor 400 hongerige studenten, leuke festivals, gezellige kerstmarkten en bedrijfsborrels.

2020

Ondanks Corona zijn er in 2020 genoeg leuke ontwikkelingen te noemen. Onze deelname aan ‘Tjoeke Tjoeke FoodFood’ in Huizen was er zo een, (zie foto) De ‘Trotsmarkt’ bij kasteel Zuylen was ook geweldig. Maar vooral onze ‘vaste’ plaats op camping de Kemphaan in Almere en, in het najaar, onze plaats bij Almeerplant in Almere maakten dat ook 2020 gezien kan worden als een succesvol jaar voor ‘La Deutscha Vita’.

Wat hebben we al veel meegemaakt de afgelopen jaren. Het is en blijft een mooi avontuur waar nog elke dag een nieuwe bladzijde aan toegevoegd wordt. 

En wie weet staan we binnenkort óók op een festival bij jou in de buurt! Of misschien wel op je bedrijfs, tuin of buurtfeest via Buurtkeukens.nl  Of staan we op jouw Oktoberfest of Kerstmarkt? Wie weet. Neem gerust contact met ons op. We komen graag op elk feestje!
Tot snel?

foodtruck festival trek kKeis en Ingridingrid

“Altijd weer mooi om al die blije gezichten te zien na de eerste hap van één van onze onze lekkernijen! Dat is toch waarvoor je het doet. Blije mensen nóg blijer maken. Daar gaan wij voor!!

Ingrid Braams

Founder